Kuka hän on?

Nimi: Marko Leinonen.

Tarjoaa freelancer-palveluja osuuskunnan kautta. Videopeligrafiikka, 3d, kuvitus.

Opiskellut graafista suunnittelua Hollolan taiteen ja viestinnän oppilaitoksessa ja animaatioelokuvan tekemistä Turun taideakatemiassa.

Voittanut mm. rippikoulun pingis-mestaruuden, Kajaanin pienoismallimestaruuden, Kemin sarjismestaruuden ja myös animaatiokultaa on Kreikasta!

Työskennellyt erinäisissä visuaalisen alan hommissa, mm. Remedy entertainmentissa, Max Payne yksi ja kaksi ja Alan Wake projektissa.

Nykyinen sijainti: Espoo, Tapiola, paikka jossa metsän kuningas asui, ennen kuin siitä tuli metrotyömaa. Tuntomerkit: Harmaa suojaväri, on perso kynille, monesti jopa keräilee niitä.

Pitää: Hyvät elokuvat, animaatiot, videopelit ja sarjakuvat. Susihysteerikot (hauskaa). Nick Cave, Ismo Alanko, pienoismallit, Aria Pro II 1000, mausteinen ruoka muttei liian, kalasääkset, varastamaton polkupyörä.

Ei pidä : Vesivahingosta, loputtomasta parvekeremontista, kesken matkaa tyhjentyvästä polkupyörän renkaasta, Itsensä rehvastelijoista, radio Kajauksesta, elokuvien uusioversioista (paitsi Batman) ja Casshernista (elokuva).